Časopis Playboy Robí Túto Zahalenú Zenu Ako Obálku Najnovšieho Vydania

Islamské Správy, Tanjung Enim - Žena, ktorá nosí hidžáb, sa stáva obálkou časopisu Playboy? Áno, to sa skutočne stane v októbrovom čísle. Únosca, ktorý pracuje ako spravodajský spravodaj v súkromnej televíznej stanici v Spojených štátoch, vyzdobí časopis, ktorý je synonymom zmyselnosti.

Časopis s logom zajačika s motýlikmi sa skutočne mení. Okrem záujmu čitateľov, ktorých časopisy sa posúvajú, odmietnutie pornografie naozaj silno fúka. Z tohto dôvodu sa v nadchádzajúcom vydaní Playboy objaví postava Noora Taugouriho s témou „Renegades“.
Noor pripustil, že byť zahalenou ženou v superveľmoci naozaj nebolo ľahké. Najmä preto, že sa otázka islamofóbie stále rozširuje, moslimská komunita je často označovaná negatívne a ohrozuje ju. Noor napriek tomu tvrdil, že keď má na sebe hidžáb, cítil sa viac splnomocnený.
„(Nosenie hidžábu) ma posilňuje,“ povedal Tagouri. „(Nosenie hidžábu) mi môže pomôcť urobiť to, čo chcem urobiť,“ povedal
„Nosenie hidžábu v mojej hlave by nezmenilo príbeh, ktorý som napísal,“ dodal.
Noor tiež tvrdil, že hidžáb, ktorého vždy nosil, ho u respondentov viac dôveroval. Áno, médiá v súčasnosti zneužívajú veľa vyhlásení zo zdrojov a Noor chce zmeniť tieto zlé návyky.
„Som rád,‘ Hej, viem, aké to je v médiách nepochopiť. Neurobím to za vás. Chcem rozprávať váš príbeh, pretože je dôležitý a hodný spravodlivosti, “odpovedal.
S hidžábom dúfa, že si ľudia uvedomia, že si cenia rozdiely viac. Najmä v záležitostiach náboženského vyznania. Noor verí, že to, čo práve robí, prinesie úžitok mnohým ľuďom a stane sa zdrojom osvietenia pre lepší spoločenský život.
Avšak ako žena, ktorá bola menovaná časopisom Playboy, nemusí nutne túto 22-ročnú ženu oslobodiť od negatívnych komentárov. Vo svojom facebookovom konte často dostáva tvrdú kritiku z nenávisti. Noor však zostal nadšený a urobil z neho niečo, čo ho priviedlo na zem.
„To sú negatívne a nezdravé energie. Som si istý, že ľudia okolo mňa ma budú udržiavať uzemnení, či už doma alebo v práci, budem počuť hlasy a kritiku ľudí, ktorí vedia o mojich záujmoch, a pracujem s ľuďmi, ako je tento, “povedal Noor.
„Aj tak chcem len robiť to, čo môžem a nebudem venovať pozornosť ľuďom, ktorí sa hnevajú, pretože sa napríklad nepáčia tomu, čo nosím a hovorím,“ pokračoval.
Loading...

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "Časopis Playboy Robí Túto Zahalenú Zenu Ako Obálku Najnovšieho Vydania"

Posting Komentar